28 Mac 2013

Duhai sayang


Duhai sayang..

Dulu engkau penah Tinggalkan diriku sekali..selama 3tahun..Dan selama 3tahun juga lah diri ini mgenali Insan lain..tp apa kah daya..hubungan kami tidak tahan lama..bila dri ini Di Dlm ksdihan..engkau kembali bg Cahaya Harapan kebahagian kepada ku..

Duhai sayang..

Tp sekali lagi aku mrasakan yang aku Akan kehilangan engkau..hanyan ALLAH saja yang tahu btapa sedih kcwa Nya hati ini..aku tidak tahu apa sebenarnya yang Tadi Di sana..DIA saja yang tahu segalanya..

Duhai sayang..

26.3.2013 Dlm 9 pagi Lebih..aku mnrima panggilan  telefon dri engkau..yg mnyatakn,engkau tpaksa pergi Johor Bahru Ada urusan tentu..engkau mintak aku mjga diri semasa engkau tiada..Dan engkau bg pesanan yang engkau Akan telefon kembali..

Duhai sayang..

27.3.2013 Dlm 8.20pm..aku terima pesanan ringkas Dari kamu..tetapi pesanan itu Di hanta oleh ibu kamu..ibu mbritahu ku yang kamu sakit..Dan bila kamu dah betol2 sihat,kamu akn hubungi aku semula..
(bukan aku tak faham kamu..tapi aku takut kehilangan kamu..ayat ini aku penah terima 3tahun yang lepas..semasa kamu jatuh moto..bila kamu cari aku kembali..kamu mnyatakn yang kamu sambung Stdy at luar negara..pas blik Jew sini kamu terus mencari aku..)

Duhai sayang..

Baru Jew berapa bulan aku mrasakan khadiran dirimu..dah kamu nak mnigalkn aku sekali lagi????????????aku sentiasa ingat kn dirimu aku Harap kamu tidak lupa janji2 yang kamu brikan aku Harapan untuk bersama mu kembali..

Duhai sayang...

Aku Akan menunggu kamu disini..menunggu dengan penuh Harapan..aku menanti janji-janji kamu itu..

Yang benar..

GADIS..

Tiada ulasan: